Domain for sale

Author: admin

janjimu kuwi, janji palsu

Kuping iki durung sudo rungu Isih krungu malah tekan atiku Naliko kowe ngucapake… Tresnamu neng ngarepku… Ning nyatane kabeh kuwi palsu Wis ra podo sing kok ucapke mring aku Awakku nganti kuru amargo janjimu Kabeh kuwi janji palsu… Yen kowe tresno ning ngopo nglarani aku Yen kowe setyo ning ngopo ngapusi aku… Yen kowe seneng […]

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Back to top